Tower Living

Stoeltje2Tower Living ontwerpt eigentijdse, moderne maar toch sfeervolle meubels. De betaalbare collecties zijn ontworpen door Nederlandse designers! Tower Living staat voor eigentijds design en hoog comfort. De zowel strak als modern maar tegelijkertijd ook warm en romantisch ontworpen meubels zijn een waanzinnige toevoeging aan uw interieur.

Overal dezelfde, scherpe prijs

Tower Living  werkt samen met een selecte groep ervaren meubelwinkels. Door duidelijke afspraken zijn de prijzen overal in Nederland gelijk: de klant weet dus direct waar hij aan toe is. MAXI Meubel is een erkende ‘Tower Living Premium dealer’. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren bij de zoektocht en aankoop van Tower Living.

Tafetje

JouwMeubel is Nederlands meubel design met de hoogste kwaliteit
De meubelcollecties van Tower Living worden ontworpen door Nederlandse designers. Door goed naar de wensen van onze klanten te luisteren, zijn onze meubels zo ontworpen dat ze aan alle eisen op het gebied van design, comfort en gebruik voldoen.

Diverse uitvoeringen combineren
Doordat de ontwerpers van Tower Living ontzettend hun best doen om meer dan alleen een compleet woonprogramma in de markt te zetten is er een enorme verscheidenheid aan uitvoeringen en mogelijkheden ontstaan. Hierdoor is het mogelijk om eindeloos te combineren. MAXI Meubel uit Amsterdam helpt u graag als Tower Living Premium dealer bij het kiezen van het juiste model en uitvoering. Optimale service dus!

Altijd uit voorraad leverbaar
MAXI Meubel kan Tower Living  snel uit voorraad leveren. Wij kunnen als erkend Tower Living Premium Dealer snel schakelen, hierdoor hoeft u nooit langer dan zes weken op uw meubels te wachten.

Meer informatie?

Bekijk de website van Tower Living