Landelijk Wonen

U hoeft niet naar het platteland te verhuizen om toch landelijk te kunnen wonen. Het is een populaire decoratiestijl die veel mensen aanspreekt, want landelijk wonen staat voor een sfeervolle ingerichte woning. Het is van je huis een warm thuis maken door middel van natuurlijke voorwerpen die tijdloos zijn.

Interieurstijl
Binnen het landelijk wonen zijn er verschillende stromingen. U kunt denken aan een meer traditionele stijl, waar terug wordt gegrepen naar de oorspronkelijke inrichting van een plattelandshuis. Hierbij horen grote rustieke meubels, gemaakt van puur materiaal zoals hout of wol, en neutrale rustige kleuren. Steeds vaker wordt deze klassieke stijl gecombineerd met moderne elementen, door bijvoorbeeld gebruik te maken van een postmodern schilderij of design lamp.

Betrouwbaar advies
Dat is vooral de essentie van het landelijk wonen van nu: alles mag, de keuze is aan u. Maxi Meubel onderscheidt zich al jaren door zijn collectie landelijk wonen en geeft u graag advies om een goede keuze te kunnen maken. Een uitgebreide collectie aan kleuren, stoffen en materialen helpen bij het samenstellen van een persoonlijk interieur wat bij u past. U kunt hiervoor een afspraak maken of gewoon langs onze winkel komen.

 UrbanSofa SF Orlando Elementenbank met hocker zithoek leefbank hoekbank lifestyle bank