Riverdale

Het Nederlandse merk Riverdale is opgericht in 2006. Riverdale is een merk met woonaccessoires voor het gehele huis. Sinds kort met zelfs een eigen keuken en badkamer lijn. Riverdale is fashionable living en inmiddels niet meer weg te denken binnen de woonbranche. Het behoort tot de bekendste merken is bij MAXI Meubel Amsterdam te koop.

Net zoals in de mode wisselen de wooncollecties ook. Riverdale vernieuwd de collecties tot drie keer per jaar. Je ziet dus altijd de laatste woontrends terug in de ontwerpen. Keer op keer weet het merk iedereen te verrassen met de unieke uitstraling die aan alle producten wordt meegegeven.

MONTHLY MUST HAVE

Heb jij de Monthly Musthave al in huis? Deze kleurrijke sfeerlichtjes geven de mooiste schitteringen en zorgen gegarandeerd in een handomdraai voor gezelligheid! Tip: meng verschillende kleuren en groottes door elkaar.

SFEERLICHT BUTTERFLY (13CM EN 18CM)
De nieuwe Monthly Musthave is er! Deze kleurrijke sfeerlichtjes geven de mooiste schitteringen en zorgen gegarandeerd in een handomdraai voor gezelligheid! Tip: meng verschillende kleuren en groottes door elkaar.
Sfeerlicht Butterfly 13cm
Van € 9,95 Voor € 6,95
Sfeerlicht Butterfly 18cm
Van € 14,95 Voor € 9,95
Verkrijgbaar in de kleuren transparant, roze en mint.