Urban Sofa

Bent u op zoek naar een nieuwe loungebank, sofa, hoekbank, bankstel of fauteuil? MAXI Meubel is XXL Dealer verkooppunt van UrbanSofa in Amsterdam. UrbanSofa produceert eerste klas zitmeubelen. Deze worden rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd. Binnen de eigen designafdeling worden de meubels vormgegeven. De echte specialiteit van UrbanSofa is het in eigen beheer produceren van de loungebank. Inmiddels hebben al duizenden zitbanken en sofa’s hun weg gevonden naar de Consument.

UrbanSofa Palermo-San Remo bankHandgemaakte UrbanSofa zitmeubelen
Alleen hoogwaardige materialen worden gebruikt om een UrbanSofa te produceren. Het frame is bijvoorbeeld gemaakt van massief beukenhout. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een stalen nosag binnenvering. De zitting is voorzien van het allerbeste HR koudschuim. De gebruikte meubelstoffen zijn allemaal van hoge kwaliteit en vergelijkbaar met de hogere en duurdere stofgroepen elders. Elke zitbank is met de hand gemaakt door de beste vakmensen in een Europese top fabriek. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Van zitbank tot hoekbank en van bankstel tot loungebank. De UrbanSofa kwaliteitsmeubelen zitten altijd goed!

Hoekbanken
MAXI Meubel heeft een groot assortiment comfortabele, moderne en klassieke UrbanSofa hoekbanken. Tevens zijn deze in veel verschillende opstellingen verkrijgbaar. Wilt u graag een kleine, compacte hoekbank of heeft u een hele grote als wens? Wij adviseren u graag en stellen graag de beste hoekbank voor u samen.

UrbanSofa San Remo 2,5 zits met longchair vaste kussens knopen

Loungebank
Een hoge kwaliteit loungebank hoeft niet persé duur te zijn. Met een uitgebreid aanbod van UrbanSofa loungebanken is het helemaal niet lastig om de ideale loungebank te vinden. Zo verkopen wij onder andere klassieke als of strakke modellen? De UrbanSofa loungebanken zijn leverbaar in talloze maten en opstellingen. Wij helpen u graag met het samenstellen van een prachtige moderne of landelijke loungebank.

Bankstellen
Kwaliteit voor een scherpe prijs. Met UrbanSofa is het mogelijk! Doordat de bankstellen rechtstreeks vanuit de fabriek worden geleverd zijn ze veel voordeliger dan andere kwaliteitsmeubelen. Door de uitgebreide collectie en het gevarieerde aanbod heeft u een ruime keuze in kwaliteits bankstellen. De UrbanSofa bankstellen zijn te verkrijgen in allerlei maten en kleuren. Zoekt u een strak bankstel of liever een klassiek of landelijke bank? Vraag het ons en wij adviseren u graag bij het met samenstellen van uw UrbanSofa bankstel.

UrbanSofa Bari eetkamerfauteuil SF1 LRUitstekende prijs/kwaliteit
UrbanSofa heeft geen importeurs en groothandels. Zaken doet u dus rechtstreeks met ons als verkooppunt. Hierdoor profiteerd u van een uitstekende prijs kwaliteitsgarantie. MAXI Meubel is erkend UrbanSofa XXL Dealer verkooppunt.


MAXI Meubel is UrbanSofa XXL Dealer verkooppunt in Amsterdam. Kom naar onze showroom, bekijk de UrbanSofa zitmeubelen en kom proefzitten. Wij adviseren u graag bij het kiezen van één van de UrbanSofa producten uit de nieuwste collectie.

Meer informatie?

Bekijk de website van UrbanSofa